Lofoten Ekstremsportklubb

Sykkel

Sykkelgruppa i LEK har fokus på utforsykling, som er en gravitasjonsassistert, tempobasert, terrengsykkeløvelse, der syklistene tar seg frem og ned bakker med sykkel, enten i skogsterreng, på stier eller grusveier. Løypene er teknisk krevende, med elementer som hopp og andre hindringer. Klubben har sykler til utleie for de som har lyst til å teste utforsykling.

Stisykling står også sentralt i sykkelgruppa, og gruppa sykler aktivt både på sommer og vinter.

Høsten 2013 fullførte 3 medlemmer fra klubben et trenerkurs i utforsykling i Drammen. Planen er å kjøre kurs for de som vil lære seg teknikker innenfor utforsykling. Det vil også kjøres felles treninger for sykkelgruppa.

Sommeren 2013 dro 6 medlemmer fra klubben vår til Nesbyen for å delta i Norgesmesterskap i utforsykling.

Instagram: #LEKsykkel

InstaFeed received invalid JSON.

Bli medlem nå...