Lofoten Ekstremsportklubb

Sponsorer webcam

Lofoten Ekstremsportklubb søker sponsorer til webkameraet på Unstad. Forøvrig verdens nordligste av sitt slag.

Kameraet er en gratis tjeneste fra LEK, men vi er avhengig av brukernes støtte for å kunne fortsette å drive denne tjenesten da det er svært kostbart. Iflg. Google Analytics hadde kameraet 59 353 sidevisninger, 48 854 besøk fordelt på 13 659 unike besøkende (2013).

Dersom det lar seg gjennomføre økonomisk vil det være aktuelt å sette opp flere kamera rundt om kring i Lofoten.

For webkameraet på Unstad selger vi 10 stk reklameplasser av kr 3000,- pr. stk. Hver bidragsyter/sponsor får da anledning til å sette inn to reklameplakater, én over og én under kamerastream på sidene våre. Reklameplakatene vil da rullere med hverandre og hver bidragsyter/sponsor får minimum 10% eksponering på totalt antall sidevisninger.

Kontakt oss om du ønsker å være med å støtte arbeidet vårt.